ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind): Πρόσκληση για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης

Λάβαμε από το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων TIM (Wind) και αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και την υπογραφή νέας Ε.Σ.Σ.Ε. Έχουμε αναφερθεί και πρόσφατα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της WIND με την εργοδοσία της εταιρείας. Η κίνησή τους για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης οφείλει να συναντήσει τη συμμετοχή μας μιας και κανένας αγώνας δεν διεξάγεται ξέχωρα από τους υπόλοιπους. Η άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των τηλεπικοινωνίων μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μαζικούς, ανυποχώρητους και επιθετικούς αγώνες. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων της WIND και θα βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να νικήσουν!

Ακολουθεί η πρόσκληση για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind)
Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005
Τηλ.: 210 5100910– Φαξ: 210 5100961 – E-mail: symboulio@pasetim.com
————————————————————————————————

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ Ε.Σ.Σ.Ε.

Το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND βρίσκεται για ακόμα μια φορά αντιμέτωπο με τις μεθοδεύσεις και τα χτυπήματα της διοίκησης της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η διοίκηση της Windπροχωρά σε μαζικές απολύσεις με τη μορφή εξαναγκασμού σε παραίτηση. Το σχέδιο είναι να προχωρήσει η εκκαθάριση του προσωπικού με όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις, μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας των εργαζομένων, και παράλληλα να πλήξει τη δυναμική μας για διεκδίκηση ικανοποιητικής Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Στα πλαίσια αυτά οι διοικήσεις Windκαι Victusαρνούνται να συζητήσουν για υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας,χρησιμοποιώντας ως προσχηματικό εμπόδιο την επέκταση καταστατικού στην οποία είχαμε προβεί για να καλυφθούν οι συνάδελφοι στη Victusμετά τη μεταφορά τους.

Η Γενική μας Συνέλευση έχει αποφασίσει ότι οι εργαζόμενοι θα κινητοποιηθούν ούτως ώστε:
– Να υπογραφεί επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση με ικανοποιητικούς όρους
– Να σταματήσει η απώλεια θέσεων εργασίας
– Να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου
– Να σταματήσει η εργολαβοποίηση
– Να υπερασπιστούμε συνθήκες και μισθούς εργασίας

Η υπεράσπιση των επιχειρησιακών σ.σ.ε και των θέσεων εργασίας είναι ζήτημα που αφορά όλους τους εργαζομένους. Στον αγώνα των εργαζομένων στη Windκαι Victusείναι απαραίτητες , μεταξύ άλλων, η αλληλεγγύη, η ανταλλαγή εμπειριών και η έμπρακτη στήριξη. Σας καλούμε να συμπράξετε σε αυτήν την προσπάθεια.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind)
www.pasetim.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *